Általános információk

Általános információk

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campus tudományterületeivel és képzési szintjeivel sajátos, színes oktatási programot kínál a jelentkezők számára.

A felsőoktatási szakképzések mellett az agrár-, a művészeti és művészetközvetítő, a gazdaság-, az informatika-, a társadalom-, valamint a peadagógusképzési területeken alapképzések, mesterképzések, és szakirányú továbbképzések közül választhatnak az érdeklődők. Így a végzett hallgatóink között van többek között természetvédelmi mérnök, pénzügyi szakember, színművész és gyógypedagógus is. Tovább bővíti a lehetőségeket a sportoktatói tanfolyam és a középfokú edzőképzés, amelyeket a Pannon Lovasakadémia biztosít.
 
A bolognai rendszernek megfelelően a tanulmányaikat a legmagasabb szinten folytatni kívánó hallgatók két doktori iskolában szerezhetik meg PhD-fokozatukat.
 
Az Egyetem folyamatosan alkalmazkodik a munkaerőpiac elvárásaihoz, és igyekszik a hagyományos értékek mellett olyan új szakokat, képzéseket indítani, amelyek a végzettek számára piacképes gyakorlati és elméleti ismereteket adnak.