Általános információk

Általános információk

Last modified: 20. October 2021

Ezeket az oldalakat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a kedves felvételizni szándékozónak minél több és minél többféle információ álljon rendelkezésére.
Ezeken az oldalakon megtudható azt is intézményünkről, amit máshol hiába keres.
Kellemes barangolást és hasznos információgyűjtést kívánunk!
 

Kedves Felvételizők!

Alapképzésre, osztatlan képzésre vagy felsőoktatási szakképzésre történő jelentkezésnél, akár a már meglévő felsőoktatási szakképzésben szerzett okleveletek alapján, az emelt szintű érettségi követelményektől való eltekintéssel is számolhatják a pontjaitokat.

Az oklevélért adható pontot a jogszabályi minimum pontszám – alapképzés esetén 280 pont, felsőoktatási szakképzés esetén 240 pont – és 400 pont között arányosan állapítják majd meg. A felsőoktatási szakképzésben szerzett oklevélért az intézmények által adható pont a felvételi tájékoztató kiegészítésében jelenik majd meg.

Szeretettel várjuk a jelentkezésüket!

A meghirdetett képzéseket a www.felvi.hu oldalon is megtalálható, ugyanezen a felületen lehet beadni a jelentkezést is elektronikusan (Szolgáltatások / E-felvételi).

Kizárólag felvételivel kapcsolatos további információ: Molik Mária +36 70 614 7805

 

Felvi InfoPont

Elakadtál a felvételiben? Segítünk! Gyorsan és egyszerűen kapsz friss információt felvételivel és intézményünkkel kapcsolatban. Csatlakozz most!

 
Intézmény elérhetősége
7400 Kaposvár, Guba Sándor utca 40.
+36 82 505 901