Álláslehetőségek

Óvodapedagógus

A Kaposvári Fésűs Éva Központi Óvodába keresünk óvodapedagógus kollégát.

Óvodánk épülete rendkívül családias jellegű. 4 csoportszobánk van. Az intézmény a város központjában helyezkedik el, amelynek előnye a mindennapi munka során, hogy rengeteg lehetőség kínálkozik arra, hogy érdekes programokat szervezzük a gyerekeknek. Sok helyre gyalog is eljutunk, nem szükséges annyiszor buszt bérelni. Közvetlen szomszédunk a Takáts Gyula Könyvtár, az Együd Árpád Kulturális Központ, gyalog megközelíthető a Tűzoltóság, a Fő utca, a Kossuth Tér, több játszótér stb.

Óvodánk fő profilja a nevelés a művészetek eszközeivel, amelyet kiegészít az Így tedd rá program alkalmazása a mindennapokban. 

Nevelőtestületünk nyitott az innovációra (pl. néptánc, Tanuláskönnyítő Program, idegen nyelv az óvodában, interkulturális nevelés stb.), valamint támogatja a részvételt tanfolyamokon és a továbbtanulást.

Partnerintézménye vagyunk a MATE Kaposvári Campusának, ez által az óvodapedagógus hallgatók számára gyakorló helyet biztosítunk nyáron és tanév közben egyaránt, valamint az összefüggő záró gyakorlat teljesítésére is van lehetőség. Óvodánkban mentor program működik, amely segíti a pályakezdő kollégák felkészülését a Pedagógus I. fokozat megszerzésében.

Intézményünk dokumentumai, illetve fotógalériánk megtekinthető honlapunkon, amely bővebb segítséget nyújt intézményünk megismeréséhez.

Elérhetőségeink:
Honlap: https://www.fesusevaovoda.hu 
Facebook: https://www.facebook.com/kaposvarifesusevakozpontiovoda 
E-mail: fesusevaovoda@gmail.com 
Telefon: +36 82 526 764
Cím: 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zs. u. 20.